Van der Sluis voor deskundige textielreiniging

ERMELO - Aart van der Sluis heeft zijn servicepunt de Buurtstomerij verplaatst van Wassalon De Haan naar ASTRID en GEURT, de speciaalzaak ernaast. De Ermelose wassalon verhuist namelijk van de Stationsstraat 33 naar industrieterrein Veldzicht en Van der Sluis houdt de Buurtstomerij graag in het centrum, makkelijk bereikbaar.

Van der Sluis is specialist in het reinigen van textiel in brede zin. Sommige stoffen zijn zo gevoelig dat ze niet gereinigd kunnen worden zonder speciale apparatuur en deskundigheid. Dat kan de Buurtstomerij bieden. Voor Astrid en Geurt Jansen is het een mooie aanvulling op het nieuwe concept dat ze eerder dit jaar in de voormalige schilderswinkel toepasten. Bij ASTRID & GEURT vind je tegenwoordig ook een groot assortiment raambekleding. ,,En de meeste kan je beter stomen in plaats van wassen,” legt Jansen uit. De speciaalzaak richt zich op het onderhoud, de aankleding en verfraaiing van woningen met het complete assortiment verf, behang en woningtextiel.

Servicepunt in de zaak

Het ondernemerspaar had al een aantal malen nagedacht over de mogelijkheid van een servicepunt. ,,Toen Aart van der Sluis met de vraag kwam of wij een servicepunt wilden worden, hoefden we daar ook niet lang over na te denken,” vult Astrid aan. ,,En het fijne van onze locatie is dat men met de auto dichtbij kan parkeren.” De Buurtstomerij verzorgt de reiniging van kleding, dekbedden, maar dus ook gordijnen etcetera. Naast het nieuwe servicepunt bij ASTRID en GEURT zijn er ook twee servicepunten in Harderwijk. Daar haalt Van der Sluis op bij Primera Tweelingstad en Atelier Geertje de Roo. Van der Sluis rijdt regelmatig langs de verschillende Buurtstomerijen en zorgt dat alles enkele dagen later gestoomd weer terug is. ASTRID en GEURT is gevestigd aan Stationsstraat 27a in Ermelo.