Klanten kraken de kluiscode

ERMELO - Veel belangstellenden kwamen afgelopen weekend een kijkje nemen in het nieuwe winkelpand van TechnoVision, de Witgoedspecialist. Na weken van bouwen en verbouwen openden ondernemers Aard van de Kamp en Michaël van Dijk vrijdagavond het pand aan de Stationsstraat 41.

Zaterdag kregen bezoekers een code waarmee verschillende keren de code van de kluis gekraakt werd. Verblijd met een stoomstrijkijzer of een elektrische tandenborstel verlieten de winnaars de zaak. In de nieuwe winkel staat service hoog in het vaandel en blijft reparatie op één, maar daarnaast kunnen klanten er ook terecht voor een breed assortiment wasmachines, koffiezetapparaten en stofzuigers.

Showroom

In de ruim opgezette showroom kunnen klanten stofzuigers uitproberen en wasmachines uitzoeken. Toch blijven de ondernemers specialist in het repareren van wit- en bruingoed. ,,Wij zijn goed in onderhoud en reparatie. Zo gaan spullen ook langer mee," vertelt Van de Kamp. ,,Maar in dit nieuwe pand hebben we bijna 400 vierkante meter showroom. We kunnen dan ook ruimer uitpakken." Door aan te sluiten bij een inkooporganisatie kan de Ermelose ondernemer gebruik maken van optimale inkoop condities en prijzen en presentatieconcepten, ,,Maar men kan dus vooral ook rekenen op onze service. Wat dat betreft verandert Techno Vision niet,” aldus de ondernemers achter dit concept.