Ermelo is een stijlvolle schoenenzaak rijker

ERMELO – Ze lopen niet naast hun schoenen, maar ondernemers Hammie en Richard van Heukelum hebben er alle reden toe. De nieuwe MD Fashion & Shoes, waarvan vandaag de deuren feestelijk zijn geopend, is verrassend en heel stijlvol.

Er is de afgelopen weken heel hard gewerkt door het hele team. De ondernemers hebben twee winkelpanden aan elkaar verbonden. Zo is de kledingwinkel Moda Donna e Si uitgebreid met het voormalige hoekpand waar Leene Schoenen & Tassen gevestigd was. Het doorbreken van de muur betekende ook uitbreiding van het assortiment met een scala aan schoenen. ,,We hebben de collectie enigszins aangepast zodat er keuze is voor een breder publiek,” vertelt Hammie van Heukelum trots.

Rijker

Na er goed over nagedacht te hebben trokken de Van Heukelums de stoute schoenen aan en stapten ze in de wereld van de schoenmode. Ermelo is hiermee een schoenenwinkel rijker. ,,We hebben heel veel werk verzet en het resultaat is er naar,” vertelt Richard van Heukelum. Tegelijkertijd hebben de ondernemers de hele winkel gerestyled. ,,De herenmode heeft een andere plek gekregen. Overzichtelijker, iets wat de meeste mannen prettig vinden.” Tegelijkertijd heeft de witte piano een centrale plaats gekregen in de damesafdeling. Samengevat maakt het MD Fashion & Shoes, een compleet nieuwe uitstraling met een nieuw logo. Wat hetzelfde is gebleven, is het gedreven team dat vanaf vandaag weer klaar staat voor hun klanten.