Alle expertise onder één dak

ERMELO - Smit Accountants & Belastingadviseurs en Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs gaan samen verder. Na een succesvol jaar, waarin beide kantoren als zelfstandige bedrijven al wel op hetzelfde adres waren gevestigd, is er nu besloten samen te gaan onder de naam Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs, of kortweg ODG.

,,Beide kantoren werken vanuit dezelfde filosofie. Persoonlijke aandacht, betrokkenheid bij de klant en korte lijnen,” licht Jeannette Onderweegs, partner bij ODG, de keuze toe. ,,Onze expertises sluiten uitstekend op elkaar aan. Wij zijn zeer content met de samenvoeging en zijn ervan overtuigd de relaties nóg meer te kunnen bieden,” vindt ook Gerjan Smit, voormalig eigenaar van Smit Accountants en nieuwe partner bij ODG.

Voordelen

De keuze brengt klanten van Smit veel voordelen. “De professioneel ingerichte automatisering, het brede dienstenaanbod en de nauwe samenwerking met juristen en fiscalisten zijn slechts enkele van de vele voordelen die de samenvoeging biedt”, somt Smit op. “Daarnaast wordt de bereikbaarheid voor mijn relaties vergroot, doordat er meer mensen werkzaam zijn en er dus altijd wel iemand aanwezig is met de benodigde kennis.”

Vier vestigingen

Vanuit het kantoor in Ermelo bedient Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs ondernemers in de gehele regio. Met name zzp, mkb, medici en grootzakelijk behoren tot de klantenkring. ODG onderscheidt zich door een persoonlijke benadering en oprechte interesse in ondernemingen. Het kantoor is één van de vier vestigingen van het accountantskantoor, verder te vinden in Barneveld, Lunteren en Hattem. Kijk voor meer informatie op www.odg-accountants.nl.
________________________________