Gevarieerd programma voor jong en oud

ERMELO - Zaterdag 4 maart kan je tijdens de voorjaarvakantie starten met een mooi nieuw voornemen. De 1e 'Dassen TrailRun' is bij uitstek geschikt om wat aan je conditie te doen en de veters te strikken.

Je kan je uitleven op een onderdeel van het gevarieerde Dassen Trail-programma. Het is een TrailRun in Ermelo voor zowel jong als oud. Er zijn onderdelen vanaf de 1km Das-JOGG-er tot de 30km DAS-MASTER-TRAIL (10 rondjes). Tijdens de doorkomsten van dit laatste onderdeel moeten de TrailRunners het startnummer bij de fouragepost in het Trail-dorp laten afstempelen en krijgen na afloop een speciaal aandenken. De Stichting Veluwe Sportief, verantwoordelijk voor de organisatie van de jaarlijkse Veluwse Trailrun in september, staat ook borg voor de organisatie van deze nieuwe Dassen TrailRun. Tevens is 'Interactie Sportbedrijf Ermelo' met hun JOGG-regisseur (Jongeren Op Gezond Gewicht) betrokken bij de Dassen Trailrun. Midden januari wordt er aan 1.100 kinderen van basisscholen in Ermelo een (hardloop)clinic geven. Deze clinic zal dienen als voorbereiding op de 1km of 3km 'Das-JOGG-er'. Na de finish, zaterdag 4 maart, zullen de deelnemertjes een mooie medaille omgehangen krijgen en een gezonde verrassing bij de stand van JOGG / PLUS kunnen ophalen.

Veldwijkbosloop

De start en finish en ontvangst is in het omsloten Veldwijk-bos gelegen aan de Horsterweg/ Kolbaanweg. De Dassen Trailrun ligt dicht bij het centrum van Ermelo, op 500m vanaf NS-Ermelo en daardoor voor ieder makkelijk bereikbaar. De locatie en het parkoers is in het kader van de Wet Natuurbescherming door een onafhankelijk ecologisch bureau onderzocht en de bevindingen zijn in een rapport verwerkt.
Voor meer informatie en direct inschrijven zie www.dassentrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers per/onderdeel voor de Dassen TrailRun en we hanteren Vol+Vol!