Mathilde Meiling wint reis naar Zweden

ERMELO – Tijdens de vrijwilligersavond van DVS’33 Ermelo werden traditiegetrouw verschillende vrijwilligers in het zonnetje gezet. Dé vrijwilliger van het jaar werd Aad van Schaijk die zich al ruim 25 jaar inzet voor ‘zijn’ club DVS’33 Ermelo.

Voorzitter Aart Goossensen maakte bekend dat er een nieuwe traditie was geboren: de verkiezing tot Vrijwilliger van het Jaar. Aad van Schaijk werd enorm verrast door de voorzitter dat hij was uitgekozen om de eerste Vrijwilliger van het Jaar te worden. En terecht. Van Schaijk heeft in al die jaren zich op vele fronten ingezet. Wie heeft er bijvoorbeeld niet eens een artikel, wedstrijdverslag of column gelezen? Honderden, zo niet duizenden verslagen rolden uit z’n pen. Ook zijn vrouw Gea werd door de praeses in de bloemetjes gezet. Immers, zonder een goed thuisfront is het niet mogelijk zoveel tijd aan een club te besteden. Van Schaijk ontving een DVS-pen, een vaantje van DVS en de nieuwe DVS-supporterssjaal. Het gebeurt niet vaak, maar Van Schaijk werd er zelfs stil van.

Fiets

Ruim honderd DVS-vrijwilligers kwamen naar de jaarlijkse Vrijwilligersavond van DVS’33 Ermelo. Supportersvereniging Geel-Zwart had het clubhuis in Oosterse sferen omgetoverd. Onder het genot van een hapje en drankje werd er lekker bijgepraat, op sportief gebied het één en ander geëvalueerd en vooruit gekeken. En natuurlijk was er de grote verloting. Onder aanvoering van ondermeer Mark Tukker, Johan v.d. Beek en Cees Sietsma steeg de sfeer tijdens die verloting naar grote hoogte. Tal van sponsoren hadden in de vorm van leuke cadeaus en tegoedbonnen een fantastische bijdrage geleverd en die prijzen vonden natuurlijk gretig aftrek. Het klapstuk van deze avond was de verloting van de hoofdprijs: een volledig verzorgd weekend (inclusief vliegtickets) naar de oud DVSser Anton van Duinen in Zweden. Deze geweldige prijs werd gewonnen door Mathilde Meiling. De fraaie damesfiets werd gewonnen door Brenda Tukker waarna zij blij en enthousiast een rondje maakte door het clubhuis. Ook de andere prijzen werden met veel enthouisasme en applaus door de winnaars in ontvangst genomen. Na afloop van deze geslaagde avond kreeg elke vrijwilliger een heuse DVS-cap mee naar huis.