Hoge ambities voor damesvoetbal

ERMELO - Het dames- en meidenvoetbal bij DVS’33 Ermelo is momenteel volop in ontwikkeling en beweging. Uiteraard wordt er in deze tijdspanne ook al gekeken en gehandeld naar het nieuwe voetbalseizoen 2018-2019. Onlangs werd er een overeenkomst met de trainer/coach Rob Kramer gesloten.

Rob Kramer is 49 jaar komt uit Zwolle, is getrouwd en werkzaam in de Jeugdzorg. Kramer heeft ruime voetbalervaring opgedaan met als hoogste niveau de Hoofdklasse van de amateurs. Hij is in 1986 met het trainersvak begonnen en heeft daarbij alle jeugdteams( F-Pupillen tot A1 selectie) doorlopen. Kramer heeft ook diverse eerste teams van de heren geleid en is een aantal jaren Regiocoach voor de KNVB geweest. De trainer heeft de opleiding Oefenmeester 1 (TC 1) afgerond. Rob Kra,er heeft een ruime ervaring met damesvoetbal en is daarin ook bijzonder succesvol geweest bij onder andere Flevo Boys en Klarenbeek. Bij zijn huidige club Klarenbeek heeft hij vier jaar succesvol gewerkt met een promotie naar de Hoofdklasse als hoogtepunt.

Hoger niveau

Vanaf augustus zal de Zwollenaar het roer overnemen bij de selectie van DVS’33 Ermelo. Met het aanstellen van Kramer als trainer laten hij en DVS’33 Ermelo zien de uitdaging aan te gaan om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen. Of deze missie gaat slagen is natuurlijk af wachten, maar sowieso heeft Rob Kramer een mooie uitdaging voor zich om het vrouwenvoetbal bij DVS’33 Ermelo weer een volgende impuls te geven.