MC Volgas huldigt kampioenen

ERMELO - Zaterdagavond werd de jaarlijkse feestavond en kampioenshuldiging gehouden van MC Volgas. De zaal van partycentrum De Slenckenhorst was bomvol met enthousiast publiek. Wessel Bosch werd voor de derde maal sportman van het jaar.

Er waren vijf genomineerden voor de prestigieuze titel Sportman van het jaar, waarbij uiteindelijk secretaris Eddy Tromp bekendmaakte dat Bosch wederom deze titel mee naar huis mocht nemen. Deze 30-jarige Ermeloër is hiermee de eerste rijder die in de geschiedenis van MC Volgas voor de derde maal deze prijs wint. De motorcrosser begon in 2000 met racen en werd in 2003 al clubkampioen in de 85 cc en in 2006 in de 125 cc. Uiteindelijk werd Bosch dertien maal clubkampioen.

Klassewinnaars

Naast deze prijs waren er natuurlijk ook andere prijzen te verdelen: Klassewinnaars Liam Gaasbeek (50cc), Jayden Gaasbeek (65KW), Thijs Niesing (65GW), Vigo Dral (85KW), Thimo de Graaf (85GW), Valisha Minnen (dames), Dennis Vriend (MXV40+), Henk Schoenmaker (MXV55+), Driekus Termaat (125B), Koen Donkelaar (250B), Tim Brinkbaumer (550B), Justin Donck (125A), Jordi Morren (250A) en Wiesel Bosch (500A). De max-brutopunten jeugdbeker was dit jaar voor Liam Gaasbeek en Jayden Gaasbeek. De max-brutopunten volwassenen was voor Dennis Vriend. De aanmoedigingsprijs mini's 50 cc ging naar Marlon Uhrig uit Putten en de aanmoedigingsprijs jeugd ging naar Vigo Dral. Na een gezellige verloting met prachtige prijzen, bleef het nog lang gezellig in De Slenckenhorst.