Ontmoet kunstenaars in hun eigen atelier

ERMELO - Kunstenaars en bezoekers ontmoeten elkaar op zaterdag 18 en zondag 19 september in de gemeentes Ermelo, Putten en Harderwijk. In Ermelo openen 17 kunstenaars de deuren van hun ateliers.

Wandelend, op de fiets of met de auto voert de route langs vele locaties waar men kennis maakt met mooie en bijzondere kunstwerken van talentvolle bewoners van de Noordwest-Veluwe. De Kunstroute gaat namelijk door meerdere gemeentes. Een ideale gelegenheid om op een ontspannen en laagdrempelige manier een 'kijkje in de keuken' te nemen, in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werk en om te genieten van het enorm gevarieerde aanbod van kunstwerken in allerlei stijlen en materialen.

Te koop

Op de verschillende adressen zijn onder andere schilderijen, beeldhouwwerken, papierobjecten, keramisch werk, sieraden, fotografie, houtbewerking, textielkunst, metaalkunst en tekeningen te zien. Het merendeel is uiteraard ook te koop dus de route vormt een uitgelezen kans om een nieuw kunstwerk aan te schaffen. Vele bezoekers hebben de afgelopen jaren genoten van deze unieke ervaring. Alle informatie van de deelnemende kunstenaars en adressen van de opengestelde ateliers en galeries is te vinden op de website www.kunstroute-noordwest-veluwe.nl