Bezoek de twaalf tuinen

ERMELO - Op zaterdag 25 en zondag 26 september organiseren de Stichting Ermelo’s Kunstcollectief en het Dwaallicht Festival van 12.00 tot 17.00 uur in Ermelo een Kunst en Muziek in de Tuinen - route. In twaalf tuinen in Ermelo zijn op beide dagen exposities te zien van schilderijen, beelden en andere werken van in totaal negentien lokale kunstenaars.

Daarnaast wordt op zaterdag 25 september in alle tuinen muziek gemaakt, een levendig en gevarieerd programma van diverse muzikale genres: klassiek, pop, jazz, folk, soul. Op 26 september zijn deze tuinen ook te bezoeken, alleen dan zonder muziek. Kunst en Muziek in de Tuinen wordt financieel ondersteund door het Cultuur- en Erfgoedpact en alle tuinen zijn daardoor beide dagen gratis te bezoeken. Vanzelfsprekend houden de bezoekers afstand tot elkaar.

Programma

Het programma met de locaties van de tuinen en informatie over de deelnemende kunstenaars en musici is te vinden op de websites: kunststek.com en dwaallichtfestival.nl. De programmaboekjes met deze informatie en een te volgen route langs de tuinen kan men gratis afhalen bij de VVV, de bibliotheek/gemeentehuis en Boekhandel Riemer en Walinga.