Campagne tijdens Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet

ERMELO - In het Nationaal Jaar Vrijwillige Inzet 2021 wordt er in heel Nederland aandacht gevestigd op het betrekken van nieuwe mensen bij het vrijwilligerswerk. Dit wordt gedaan met de campagne Mensen maken Nederland. Ook in Ermelo doen we mee aan deze campagne onder de naam Mensen maken Ermelo. Kartrekker van deze lokale campagne is het Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo. Samen met vele vrijwilligersorganisaties in Ermelo bedenkt en organiseert het Steunpunt Vrijwilligerswerk dit jaar speciale activiteiten om vrijwilligerswerk onder de aandacht te brengen.

In de week van 13 t/m 19 september organiseren we inloopspreekuren om je vrijblijvend te oriënteren op de vele mogelijkheden van vrijwilligerswerk in Ermelo. Dinsdag 14 september van 14.00-16.00 uur en donderdag 16 september van 10.00-12.00 uur kan iedereen zonder afspraak terecht aan het Raadhuisplein 8. Medewerkers gaan graag met belangstellenden in gesprek. Liever online oriënteren op vrijwilligerswerk? Kijk dan op www.welzijnermelo.nl

Voor meer informatie: Steunpunt Vrijwilligerswerk van Welzijn Ermelo, Raadhuisplein 8, tel. 0341-551678 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.