Lekker buiten en een gezellige ochtend

ERMELO – Op zaterdag 26 maart kan er weer afval worden opgeruimd in de buitenruimte. Het initiatief hiertoe werd genomen door het leefbaarheidsteam Ermelo.

Van 09.00 tot 13.00 uur kan men weer de handen uit de mouwen steken tijdens de Ermelose Afvalopruimdag. Om 09.00 uur geeft wethouder Leo van der Velden het startsein in bedrijfsrestaurant Bon Appétit bij Proson aan de Paul Krugerweg. Samen zorgen voor een schone buurt met een prettig en veilig woongevoel, hoe fijn is dat? Het leefbaarheidsteam zorgt voor de nodige materialen, zoals afvalknijpers, afvalzakken, veiligheidshesjes en handschoenen. Daarnaast zorgen zij voor het afvoeren van het afval en wordt er een lunch voor de deelnemers geregeld.

Aanmelden

Ermeloërs die willen meehelpen met het opruimen van het afval, sturen vóór 24 maart een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp: Aanmelding Afvalopruimdag 2022. Daarnaast naam, adres, telefoonnummer en het aantal deelnemers in de mail vermelden. Na aanmelding krijgt u een bevestiging van deelname.