Speel mee met het Jachtseizoen in Ermelo 

ERMELO - Na twee coronajaren komt er binnenkort eindelijk weer een echte Buitenspeeldag! Nickelodeon en Jantje Beton roepen kinderen en volwassenen op om van de bank te komen en in de buurt een speelactiviteit te organiseren, zodat zoveel mogelijk kinderen op woensdag 8 juni buiten kunnen spelen.

Op deze dag herinneren Jantje Beton en Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. ouders er weer aan hoe belangrijk buitenspelen is voor de ontwikkeling en gezondheid van kinderen. Omdat het steeds minder vanzelfsprekend is dat kinderen buitenspelen, brengt Interactie daar verandering in en niet alleen op 8 juni. Ieder kind wordt blij van buitenspelen, rennen, ravotten, spelletjes doen en vrienden maken? Door buitenspelen leren kinderen hun creativiteit te gebruiken en ontwikkelen ze hun verbeeldingskracht. Daar hebben ze hun leven lang plezier van. Om dit te faciliteren en te stimuleren organiseert Interactie op woensdag 8 juni twee gratis buitenspeelactiviteiten voor jeugd tussen de 4 - 14 jaar.

Buitenspeelmiddag (4 - 9 jaar)
Kinderen tussen de 4 en 9 jaar kunnen tussen 13:00 - 15:00 uur bij het Kwetternest allerlei leuke beweegspelletjes doen zoals: lummelen, Archery tag, Mono fling, Bowlen, kat en muis, hockey, voetbal en nog veel meer. De middag is onder begeleiding van een Buurtsportcoach.

Jachtseizoen (10- 14 jaar)
Buurtsportcoaches en LO-docenten Saskia en Ruben zijn op de vlucht in Ermelo. Wie gaat ze weer terugvinden? Stel je eigen team samen en ga op jacht naar de Saskia en Ruben, net zoals in het gelijknamige tv programma. Je krijgt telkens een filmpje met een hint. Voordat je denkt te weten waar ze zijn, zitten ze allang weer ergens anders. De race tegen de klok kan beginnen. Het spel begint bij het Kwetternest.
Kijk voor meer informatie over de activiteiten op de site van Interactie.

dominochallenge plus onderin