Kindervoorstelling De Koning verveelt zich

ERMELO – Het leukste kindertheater van Ermelo strijkt neer in Museum Het Pakhuis. Aanstaande woensdagmiddag verzorgt Theatergroep Spiegel de kindervoorstelling De Koning verveelt zich. Omgeven door de tentoonstelling Pracht&Praal nemen de acteurs kinderen en hun ouders mee in deze voorstelling. Verveel jij je wel eens? De koning wel en niet zo’n klein beetje ook. Hij geeft zijn lakei de opdracht om iets leuks te verzinnen, maar dat is nog niet zo makkelijk, want de koning is niet snel tevreden.

En dan wil de koningin ook nog van alles en dat wil de koning al helemaal niet… Zou de dokter een oplossing weten? Deze voorstelling wordt verzorgd door Theatergroep Spiegel en is geschikt voor kinderen van 3 tot 10 jaar. Het stuk duurt ongeveer 20 minuten. Aanvang van de voorstelling is 13.00 en 15.00 uur.
De toegang tot het museum is inclusief de entree van de voorstelling. Reserveren mag per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Aansluitend aan de voorstelling kunnen bezoekers ook het museum bezoeken. Museum Het Pakhuis, Molenaarsplein 24, Ermelo. Kijk voor het hele zomerprogramma op www.hetpakhuisermelo.nl