Gratis toegankelijk parkconcert wordt kerkconcert

ERMELO – Vanwege de verwachte weersomstandigheden heeft de organisatie van Party@thePark besloten om voor het concert op zaterdag 17 september uit te wijden naar het Kerkelijk Centrum.

Volgens de weersverwachting komt er zaterdag regen en is het erg fris,’’ vertelt Hanneke van Dijk namens de organisatie. ,,We hebben daarom besloten te moeten uitwijken naar een binnenlocatie en daarom vindt het concert nu plaats in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant. De aanvangstijd blijft ongewijzigd, maar er hoeven geen stoeltjes mee te worden genomen’’.

Twee jaar na de eerste succesvolle editie van Party@thePark wordt er weer een muzikaal feestje in Ermelo. Regioharmonie De Verbinding verzorgt op zaterdag 17 september een gratis toegankelijk parkconcert in samenwerking met Heijmans, projectontwikkelaar van De Hooge Riet. Het orkest speelt een mix van populaire klassieke en klassieke populaire muziek. Regioharmonie De Verbinding is een samenwerking tussen Crescendo Ermelo en de Stedelijke Harmonie Harderwijk en staat sinds augustus onder leiding van dirigent Richard Vrijhoef. Het orkest heeft inmiddels al meerdere succesvolle concerten gegeven, waaronder Party@thePark in het Hortuspark in Harderwijk waarbij het muziekseizoen werd afgesloten en het logo van het nieuwe orkest werd gepresenteerd. Met het concert in Ermelo wordt het seizoen feestelijk geopend. Voor wie nog niet bekend is met dit nieuwe orkest is dit dé manier om de Regioharmonie en haar leden te leren kennen. Het Party@thePark-concert begint om 20.15 uur en de toegang is gratis.
Meer informatie over Regioharmonie De Verbinding is te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl