Het is een gratis concert

 ERMELO Na twee jaar gedwongen afwezigheid is er dit jaar weer een najaarsconcert van het Ermelo’s Mannenkoor. Dit vindt plaats op zaterdag 26 november in de Immanuelkerk in Ermelo.

Net als in de voorgaande uitvoeringen wordt er ook nu weer samengewerkt met het Harderwijks Strijkorkest onder leiding van Roelof Klaassen. Een ensemble van dit orkest zorgt voor een prachtige muzikale begeleiding van de zangers van het koor. Daarnaast is begeleider Bert Elbertsen aanwezig. De muzikale leiding is in de deskundige en vertrouwde handen van Ab Weegenaar.

Variatie

Het is een muzikaal gevarieerd programma, met naast de zang, muziek door Evelyn Hevelmans (hobo), Willeke van den Bosch (fluit), Peter de Vries (trombone) en Willem Jan Visser (trompet). De toegang voor dit concert is gratis zodat ook mensen met een smalle portemonnee een avondje uit kunnen en kunnen genieten van een prachtige muzikale avond. Er wordt wel na afloop een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten. Het concert op 26 november begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30uur.