Voor eerst een gezamenlijk concert

ERMELO - Op zaterdagavond 7 januari 2023 luiden drie orkesten gezamenlijk het nieuwe jaar muzikaal in: Crescendo, Poco Crescendo en Stedelijke Harmonie Harderwijk. Iedereen is van harte welkom is om te komen luisteren naar dit nieuwjaarsconcert.

Het afgelopen jaar was een bijzonder jaar voor de twee muziekverenigingen Stedelijke Harmonie Harderwijk en Christelijke Harmonie Crescendo uit Ermelo. De samenwerking die in 2021 begon, is uitgemond in een bloeiend gezamenlijk concertorkest, Regioharmonie De Verbinding, dat onder leiding staat van dirigent Richard Vrijhoef. Ook de orkesten van beide verenigingen waarin beginnende muzikanten spelen, werken waar mogelijk samen; het Jeugdorkest onder leiding van Johan de Jong en opleidingsorkest Poco Crescendo onder leiding van Hilda Versluis.

Gezamenlijk

Voor het eerst wordt er nu een gezamenlijk concert gegeven, met alle drie de orkesten. Alle muzikanten hebben hier dan ook veel zin in. Op het programma staat een mix van verschillende muziekstijlen, van klassieke muziek tot filmmuziek en alles wat daar tussenin zit. Voor ieder wat wils! De avond wordt afgesloten met de gelegenheid elkaar te ontmoeten en een voorspoedig nieuwjaar te wensen onder het genot van een hapje en drankje. Het concert begint om 19.30 uur (zaal open 19.00 uur) in het Harmoniegebouw, Deventerweg 42 te Harderwijk. Toegang is gratis inclusief 1 consumptie.
Meer informatie is te vinden op www.regioharmonie-deverbinding.nl of de websites van de afzonderlijke verenigingen.