Swingin’ with Neal Hefti, de Basie jaren

ERMELO - Op zaterdag 25 maart 2023 speelt de altijd swingende All Times Bigband in de Ermelose Dialoog. Ze gaan zich verdiepen in de muziek van een van de beste arrangeurs/componisten uit de jaren veertig tot en met tachtig: Neal Hefti.

Ze zijn na vier jaar weer terug in De Dialoog, dit keer met de top tenorsaxofonist Sjoerd Dijkhuizen, o.a. lid van het onvolprezen Metropole Orkest en het Sjoerd Dijkhuizen Quartet. Hij is de gastsolist die de show een extra boost geeft. Kom genieten van de geweldige muziek van Neal Hefti, met een vleugje Ellington, zijn grote inspiratie, Sammy Nestico en Quincy Jones. Zangeres Adriane Callas neemt de vocals voor haar rekening.

Veertig jaar

De All Times Bigband, o.l.v. Jan van der Scheer, is een van de meest swingende Bigbands van de Veluwe en staat onder leiding van trompettist en dirigent Jan van der Scheer. Al meer dan 40 jaar is deze 16-koppige band actief. Hun specialiteit is swing muziek maar ook jazz funk, jazz rock, latin en soul muziek staan in het repertoire. 'Swing is here to stay' is hun motto en ze zetten zich in om de bigband sound levend te houden bij een breed publiek, op feesten, buitenoptredens en in theatershows. Tijd: 20:15 uur - 21:30 uur, het wordt een programma zonder pauze. Toegangsprijzen: € 13,50 voor volwassenen ; € 7,50 voor jongeren t/m 18 jaar Inclusief één drankje na afloop. Kaarten zijn te bestellen via www.theaterdialoogermelo.nl Meer info: www.alltimesbigband.nl.