Jack van Zundert interviewt de schrijver

ERMELO - Wil jij de bekende Ilja Leonard Pfeijffer ook in levende lijve ontmoeten? Dat kan nu in hartje Ermelo in de prachtige theaterzaal Dialoog van het Huis van Ermelo. Op 13 oktober komt Ilja Leonard Pfeijffer om te praten over zijn nieuwste roman Alkibiades.

Ilja Leonard Pfeijffer wordt geïnterviewd door Jack van Zundert, het publiek krijgt uiteraard ook gelegenheid om vragen te stellen. Tijdens deze avond wordt er vooral in gegaan op zijn laatste, historische roman Alkibiades. De bestseller ‘Grand Hotel Europa’ komt vast ook aan de orde. Boekhandel Riemer & Wallinga is naderhand aanwezig met een volle boekentafel zodat de liefhebbers ter plekke een boek kunnen kopen om persoonlijk te laten signeren.

Over Alkibiades

Vijf jaar na zijn bestseller Grand Hotel Europa heeft Ilja Leonard Pfeijffer weer een nieuwe roman geschreven. Het wordt zijn meest ambitieuze werk tot nu toe genoemd; Alkibiades komt op 23 mei 2023 uit. Deze historische roman vertelt het waargebeurde verhaal van het streven en falen van Alkibiades, de mooiste man van Griekenland. Zijn verhaal is een herkenbare reis door de tijd naar de wereld van bijna tweeënhalf millennium geleden.

Over Ilja Leonard Pfeijffer

Ilja Leonard Pfeijffer heeft zich als dichter en schrijver onderscheiden in zo goed als alle denkbare genres. Hij heeft meer dan veertig titels op zijn naam, waaronder poëzie, romans, korte verhalen, toneelteksten, essays, wetenschappelijke studies, columns, vertalingen en bloemlezingen. Ilja woont in zijn ‘geliefde stad’ Genua in Italië. Deze avond wordt door de Bibliotheek Noordwest Veluwe georganiseerd. De toegangsprijs is €18,- inclusief een drankje na afloop. Reserveer je tickets HIER