Lezing met politiek tintje als opwarmertje verkiezingen

ERMELO - Op dinsdag 21 november om 20:00 uur verwelkomt Het Huis van Ermelo, in samenwerking met de Bibliotheek Noordwest Veluwe, niemand minder dan Sander Schimmelpenninck voor een boeiende en toepasselijke lezing.

Schimmelpenninck, een veelzijdig talent als journalist, columnist, ondernemer, auteur, podcastmaker en tegenwoordig ook televisiemaker, neemt zijn gasten de avond voor de verkiezingen mee in zijn manier van kijken naar de problematiek die speelt in Nederland.

Actuele thema's

In zijn tv-serie "Sander en de Kloof" kaart hij de kwestie van kansenongelijkheid aan, en in zijn boek "Sander en de Brug" biedt hij antwoorden op de prangende vraag: Wat kunnen we hieraan doen? In het boek staan vijf voorstellen voor een eerlijker Nederland welke hij in zijn lezing uitgebreid aan bod laat komen. Schimmelpenninck bespreekt actuele thema’s en daagt je uit op een andere manier te kijken. Het wordt een boeiende en interessante avond, die je niet mag missen als je enigszins geïnteresseerd bent in wat er in de maatschappij gebeurt. Tickets voor de lezing zijn verkrijgbar via https://huisvanermelo.nl/sander/