Zomerboekverkoop voor vakantie

ERMELO - Tot en met zaterdag 19 juli is er gedurende de openingstijden in Bibliotheek Ermelo en Harderwijk een zomerboekverkoop van afgeschreven boeken. Ook dit jaar biedt de Bibliotheek weer een breed assortiment romans en informatieve boeken aan. Dat betekent heerlijk lezen de komende maanden en handig om lekker wat boeken mee te nemen op vakantie.

Ook is er een aantrekkelijk aanbod aan dvd's en cd's. De verkoop is voor iedereen, dus zowel voor leden als niet-leden. De bibliotheek biedt deze periode afgeschreven boeken, cd's en dvd's aan voor de verkoop. Dit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Het aanbod aan boeken bestaat uit romans en informatieve boeken voor volwassenen en jeugd.

Permanente boekverkoop

Na de zomerboekverkoop start de bibliotheek we met een permanente boekverkoop in alle vestigingen. De bibliotheek hanteert met de permanente boekverkoop dezelfde prijzen als met de zomerboekverkoop. De prijs per boek bedraagt €1,- en voor drie boeken is dit €2,50. Cd's zijn €2,50 per stuk en drie voor €5,00.