Vijf deelnemende gemeenten

ERMELO - De Kunstkring NoordWest-Veluwe organiseert al jaren de Kunstroute op de Veluwe. Men is al weer druk met het organiseren van de 13e kunstroute die van 4 tot 6 september plaats gaat vinden. Kunstenaars en galeries kunnen zich tot 1 februari opgeven.

Heel veel enthousiaste kunstenaars uit de verschillende dorpen en steden op de NW-Veluwe exposeren ook weer in 2015 hun kunstwerken in ateliers, galeries, restaurants en huiskamers. Het doel van de kunstroute is om kunst bij een zo breed mogelijk publiek onder de aandacht te brengen. Daarnaast kunnen de bezoekers aan de kunstroute op een informele manier kennismaken met kunstenaars. De kunstroute wordt gehouden in de gemeenten Oldebroek, Elburg, Nunspeet, Harderwijk en Ermelo. Daarnaast is het voor de kunstenaar tevens een platform om eigen kunst te bespreken met bezoekers. Ook worden middels de website www.kunstroute.nu bezoekers doorgelinkt naar de website van de kunstenaars. In het (gratis) boekje wordt van iedere deelnemer naam en adresgegevens en een foto van een kunstwerk opgenomen.

Nieuwe aanmeldingen

Kunstenaars die in vorige jaren deelnamen krijgen automatisch bericht. Nieuwe deelnemers kunnen zich aanmelden door op de website het contactformulier in te vullen en te verzenden. Hun werk wordt vervolgens beoordeeld door een ballotagecommissie. Aanmeldingen dienen 1 februari 2015 binnen te zijn!!