Fling in Ermelo

ERMELO – Vrijdag 13 februari kan men genieten van een buitengewone, aanstekelijke en magische avond in theater De Dialoog. Een avond vol absurde verhalen gevat in een stormvloed aan wilde melodieën en ontroerende ballades.

Soms is verwarring uiterst verhelderend, is een tegenstelling de verbinding. En soms schijnt de zon in een dorpje dat De Regen heet. In dit nieuwe theaterconcert zoekt Fling in de regen tegen beter weten in naar de waarheid. Naar de loutering van de lach en de traan. Maar vooral naar de passie in de muziek. En vindt dat alles uiteindelijk onverwachts op een zonnige dag in ‘De Regen.’ Fling speelt akoestische muziek. En hoewel diep geworteld in de Ierse traditie ontstijgt de muziek van Fling deze door de zeer eigenzinnige aanpak en persoonlijke visie. Het klankpalet is licht gekleurd door achtergronden van de bandleden in de jazz, soul, latin en rock-’n-roll. Dat komt met name naar voren in de arrangementen, de eigen composities en de oorspronkelijke teksten. Dit nieuwe programma is een mix van Ierse traditionele muziek en splinternieuw eigen werk dat naadloos past in het traditionele idioom. Fling speelt Ierse Folk en werd in 1996 opgericht. De band bestaat uit Evertjan ’t Hart, uilleann pipes, low whistles en bouzouki; Annemarie de Bie, zang, Ierse dwarsfluit en bodhrán; Siard de Jong, fiddle, bouzouki en whistles en Philip Masure, gitaar. Fling speelt volledig akoestisch en wordt wel gezien als dé Folkband van Nederland.

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.
Voorstelling in theater De Dialoog, aanvang: 20.15 uur, toegangsprijs: € 18,00 (incl.pauzedrankje). Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo