Verbetering leefbaarheid (plattelands-)jongeren

ERMELO - Jongerenraad en plattelandsjongeren.nl organiseren samen een lasergame activiteit. Deze activiteit is speciaal voor Ermelose jongeren met of zonder een chronische aandoening in de leeftijd van 14-24 jaar. Jongeren kunnen kostenloos deelnemen op 23 september.

,,Deze dag is bedoeld om nieuwe mensen te leren kennen," zegt Sarojini Ramasray, lid van de Jongerenraad. ,,Heb je een chronische aandoening (bijv. ADD, ADHD, reuma, coeliakie, diabetes, MS of iets dergelijks.) Ben jij op zaterdag 23 september vrij? En heb je zin in leuke dag waarbij je nieuwe mensen leert kennen en gaat lasergamen en boogschieten? Meld je dan zo snel mogelijk via de mail aan!"

Positie jongeren

Plattelandsjongeren.nl een landelijke organisatie die projecten met en voor jongeren op het platteland of dorpskernen organiseert. Het doel is om de leefbaarheid en de positie van jongeren op het platteland te verbeteren. Zij doet dit door het organiseren van diverse projecten en daarvan is dit project er een van. Het project heet Samen aan de Slag en is bedoeld om kennismaking en contact tussen beide groepen tot stand te brengen en het vergroten van het sociale netwerk. Een groepje Ermelose jongeren (met en zonder chronische beperking) hebben deze activiteit gezamenlijk bedacht en georganiseerd. In een aantal bijeenkomst hebben zij geleerd wat het organiseren van een activiteit inhoudt en wat er allemaal bij komt kijken. 

Wie mee wil doen, kan naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en mailadres sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bellen mag ook: 030-2769856. Meedoen kan nadat men een bevestiging per mail heeft ontvangen.