Opstapje naar uitgaansleven

ERMELO - Op vrijdag 29 september organiseert Dok48 in samenwerking met de werkgroep Kwaliteitsmeter Veilig Uitgaan en het jongerenwerk een stapavond voor jongeren in de leeftijd van 14t/m17 jaar. 
Dit idee is ontstaan tijdens de Kroegentocht voor ouders die in april gehouden werd.

,,Jongeren in deze leeftijdscategorie wil ook graag uitgaan," vertelt jongerenwerker Monique Tuns. ,,Zo bieden we een opstapje naar het uitgaansleven.'' Tijdens deze avond staat uiteraard het ontmoeten en de muziek centraal. Dit gebeurt onder het genot van een alcoholvrij drankje.
 ,,Tijdens zo'n kennismaking in DOK48 kan de jeugd zien wat het uitgaansleven is. Dat kunnen we niet in Plaza." Ruim honderd Ermelose ouders bezochten in april de Kroegentocht voor ouders. In verschillende kroegen maakten ze kennis met het Ermelose uitgaansleven. Naast een aantal praktische vragen was er de wens om een stapavond voor de jeugd te creëren omdat deze leeftijd overal buiten valt, maar wel behoefte heeft om uit te gaan. ,,Gezamenlijk hebben we toen dit plan opgevat," vertelt de jongerenwerker die op 29 september ook van de partij zal zijn. De deur is open van 20.00 tot 22.00 uur. De stapavond sluit om 01.00 uur. 
De entree is €7.50, dit is inclusief een alcoholvrije cocktail en de garderobeI. Een ID-kaart is verplicht. De kaarten zijn te koop bij Cafetaria Pinokkio en Jongerenwerk Ermelo of aan de deur.
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.