Zomerconcert met De Dijk en Lange Frans

ERMELO - De organisatie FeestinErmelo, een initiatief van de uitbaters van Café de Veluwe, Café de Molenaer, de DorpsKamer eten & drinken en Restaurant Van Sprang, is druk in de weer met het volgende evenement op ’t Weitje: het tweedaagse Zomerfeestival.

,,Na twee prachtige Koningsdagen en met het grootse Oktoberfeest in het vooruitzicht, maken we ons nu op voor het Zomerfeestival op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli,’’ aldus Marnix Grift van Café de Veluwe. De kaartverkoop (zie www.feestinermelo.nl) van beide avonden is al in volle gang en gaat hard. Het 2-daagse Feestival start vrijdagavond 6 juli met een absolute top band van Nederlandse bodem. Het is de organisatie gelukt om De Dijk met Huub van der Lubbe naar Ermelo te halen. Een topformatie met een legendarische status. Met hits als Dansen op de Vulkaan, Ik kan het niet alleen en vele anderen, belooft het een fantastische avond te worden. Voorafgaande aan De Dijk verzorgt de Ermelose Plusband vanaf 19.00 uur het voorprogramma.

Snollebollekes

Op zaterdag 7 juli volgt een tweede spectaculaire avond van het Zomerfeestival. Jong en oud kunnen deze avond uit hun dak gaan met Lange Frans & Friends. Dat Lange Frans niet alleen kan rappen bewees hij in het populaire programma De beste zangers van Nederland. Tijdens zijn optreden komen niet alleen zijn grote hits voorbij, maar zal hij ook, ondersteund door bevriende artiesten, een prachtige show weggeven. Vervolgens zal het energieke duo Isaxbonvineas garant staan voor een spektakel van dance. De DJ zal ondersteund door saxofoon, drums en percussie zorgen voor een feest met opzwepende beats. ,,Daarna, als afsluitende act konden we geen betere wensen op dit moment,’’ vervolgt Marnix. ,,Zeg je Snollebollekes, dan zeg je van ‘links naar rechts’, en dan weet iedereen genoeg! Een slot waarbij het dak er zeker afgaat.’’ Meer informatie en bestellen van kaarten via www.feestinermelo.nl.