Concert Kees Kraayenoord

ERMELO - Jongeren van de Westerkerk in Ermelo gaan in het najaar hulp bieden in Bulgarije. Om geld bij elkaar te sparen voor deze reis zijn er verschillende acties georganiseerd. Een daarvan is een concert met Kees Kraayenoord op donderdag 14 juni.

De jongeren zullen komende herfst naar Bulgarije gaan om daar hun handen uit de mouwen te steken bij de Roma's. Dit wordt georganiseerd door de Christelijke hulpverleningsorganisatie Mission Possible. De opbrengst van het concert zal hiervoor gebruikt worden.

VIP

Het concert zal plaatsvinden in de Westerkerk. Vanaf 19.30 uur is er een inloop. Tijdens het concert zal er een collecte zijn voor de werkweek. Tevens wordt er een bbq verloot. Toegangskaartjes zijn te koop bij Riemer&Walinga en Evita. Volwassenen €15, jeugd t/m 16 jr €10. Tevens zijn er 10 VIP kaarten a €25 te koop via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. VIP's eten om 18.30 uur met Kees en de band en zitten tijdens het concert op de 1e rij.
Komt allen en steun het goede doel!