Theatervoorstelling met oude nummers

ERMELO – Op zaterdag 16 februari komt Alex Roeka weer naar theater De Dialoog. De voorstelling heet EN TOEN INEENS en is zijn elfde programma.

In juli 1992 schreef Alex Roeka zijn eerste Nederlandstalige liedjes en sprong er meteen mee het podium op. Nu, 25 jaar later, kan hij terugzien op een rijke carrière met honderden voorstellingen, diverse prijzen en een stoet aan juichende recensies. In zijn programma’s maakte hij maar hoogstzelden gebruik van oude nummers. Daarom wordt het nu tijd de parels uit zijn omvangrijke oeuvre in een jubileumvoorstelling terug in het licht te halen. De fans zullen blij zijn liedjes als ‘Dit kleine hart van mij’, ‘Vuur en ijs’, ‘Kermis in Ravenstein’, ‘Lege ochtendkroeg’ en vele andere weer in het theater te kunnen horen. En mensen die Alex Roeka niet kennen, kunnen de schade inhalen en zullen aangenaam verrast worden door de persoonlijke kracht van zijn repertoire. ‘EN TOEN INEENS’ laat in een wervelend programma de hele Alex Roeka zien, van verstild tot uitbundig, van gevoelig tot rauw, van absurd en duister tot glashelder en herkenbaar. Roeka’s elfde programma belooft de glorieuze samenvatting te worden van een veelbewogen, gedreven en eigenzinnig zangersleven. Naast Alex Roeka (zang en gitaar) staan ook Reyer Zwart (gitaren, piano, bas, samples en zang) en Jeroen Kleijn (drums en percussie) op het Ermelose podium. De aanvang van de voorstelling is 20.15 uur en de toegangsprijs is € 18,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl