Theaterconcert The Wieners in Ermelo

ERMELO – Zaterdag 30 maart speelt de Nederlandse rock- en roll-Tributeband The Wieners een eerbetoon aan the Everly Brothers in theater De Dialoog.

Alle hits zoals Wake up little Susie, Bird dog, Til I kissed you en All I have to do is dream, klinken alsof Don en Phil vlak voor je staan. Maar The Wieners spelen ook verrassende B-kantjes, met hoorbaar veel liefde voor het origineel. Tussen de bedrijven door weten de muzikanten mooie anekdotes te vertellen uit de levens van The Everly Brothers en over het ontstaan van de nummers. De carrière van de Everly’s wordt gevolgd vanaf het prille begin, toen de jonge broertjes optraden in het radioprogramma van hun ouders, via de internationale doorbraak in 1957 en de vele successen daarna, tot en met de glorieuze comeback in de jaren 80. Van Bye bye love tot On the wings of a Nightingale… Een ode aan de koningen van de samenzang!
The Wieners zijn: Rob Roemers (zang en gitaar), Jaap Wijn (zang en gitaar), Geurt Engelsman (contrabas en basgitaar) en Jan Timmermans (drums). www.everlybrothers.nl
De voorstelling begint om 20.15 uur en de toegangsprijs is € 18,50 (inclusief pauzedrankje).

Theaterdiner

Het is mogelijk om voor deze voorstelling een theaterdiner bij Restaurant Grand Café Peacock's te reserveren. De theaterdinerkaart kost € 22,50, dat is exclusief de prijs van de toegangskaart voor de voorstelling. Ook zonder de theaterdinerkaart kan men vóór de voorstelling terecht in het restaurant en gebruikmaken van de uitgebreide dinerkaart. Op vertoon van een toegangskaart voor de voorstelling van die avond krijgt men een korting van 10% op de gehele rekening. Mensen dienen wel van tevoren te reserveren en daarbij aan te geven dat men gebruik maakt van dit aanbod. Peacock's zorgt ervoor dat iedereen van het diner kan genieten en op tijd bij de voorstelling aanwezig zijn.

Kaarten

Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo. Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl