CDJA trakteren ouderen

ERMELO - Jongeren van het CDJA Ermelo hebben cakes gebakken voor de bewoners van het woonzorgcentrum Kroondomein. De jongeren hadden in het verleden wel vaker dergelijke activiteiten in hun agenda, maar COVID-19 bemoeilijkte dit. Het idee om samen met jongeren in Ermelo een passend vervolg te geven aan een eerdere activiteit waarbij ze pannenkoeken gebakken hebben voor de ouderen in de Arcade lag echter al een geruime tijd klaar.

Maar het virus gooide roet in het eten. Samen hebben zij op een creatieve manier gezocht naar een alternatieve invulling, waarbij de jongeren de handen uit de mouwen konden steken op een ‘coronaproof’ manier. 
Iedereen heeft thuis één of meerdere cakes gebakken en deze cakes zijn verzameld en vervolgens bij het Kroondomein bezorgd. Voorzitter Jander de Blauw: ,,Het is natuurlijk jammer dat we op deze manier het contact met de ouderen missen en niet kunnen zien dat en óf de cakes in de smaak vallen, maar we zijn al lang blij dat we met onze jongeren op deze manier toch iets kunnen bijdragen aan het welzijn van deze ouderen!”. Ook Sarojini Ramasray had een cake gebakken: ,,Het is mooi om, ondanks Corona, toch iets te kunnen betekenen voor ouderen.”