Uitslag binnen twintig minuten

ERMELO - Vanaf vandaag is het mogelijk om in Ermelo een corona PCR-sneltest te doen. 0341sneltest biedt dit aan. Slechts op negen andere plaatsen in Nederland wordt de PCR test ook als sneltest aangeboden.

In Ermelo kan het nu ook. En dat is goed nieuws want steeds meer situaties vragen om een negatieve PCR-test. Zeker nu de overheid wil gaan experimenteren met meer vrijheden voor mensen met een negatieve test of een vaccin, is een PCR sneltest een uitkomst. Ook voor bedrijven en het uitreizen naar het buitenland wordt steeds meer gevraagd om een PCR test. Vanaf nu kan de PCR test, dus ook als sneltest worden afgenomen in Ermelo. Dankzij een nieuwe technologie is de uitslag ter plekke beschikbaar, al na 20 minuten. Het hoeft dus niet meer naar een laboratorium te worden gestuurd. Dat scheelt veel tijd en wachten voor mensen die snel een uitslag willen.

Specifieker

Huisart dr. Bertus Hoebert, verbonden aan 0341sneltest legt uit:,,de uitslag van de PCR-sneltest is specifieker en sensitiever. Deze nieuwe methode is net zo betrouwbaar als de PCR test van de GGD, alleen de uitslag is direct beschikbaar. Het is ideaal voor mensen die moeten reizen en voor bedrijven en medewerkers die snel of last minute een PCR test nodig hebben en direct het resultaat willen hebben. Mensen krijgen direct de testuitslag mee, inclusief een officieel uitreisdocument, die door mij als huisarts is ondertekend.”

Reserveren

Op deze manier kan 0341sneltest mensen nog sneller helpen met alle beschikbare sneltesten. Naast deze nieuwe PCR-sneltest kan men ook kiezen voor de antigeen sneltest en de antistoffen sneltest of een combinatie. Vanaf vandaag kan de nieuwe PCR sneltest al worden afgenomen. Reserveren kan eenvoudig online via www.0341sneltest.nl