De Rehoboth geeft kinderkleding weg!

ERMELO - De tijdelijke sluiting van de Kledingbank in Ermelo is voor velen een zware dobber. Gelukkig is er nu weer het perspectief van een nieuwe locatie. Maar om de kinderen met deze zomerse temperaturen van goed en leuk zomergoed te voorzien, organiseert de Rehobothkerk een heuse weggeefbeurs op woensdag 23 juni. 

Er is gratis kleding te verkrijgen voor baby’s (vanaf maat 50) tot en met jongeren (maat 188). Ook zijn er schoenen in diverse maten. Voor wie is de weggeefbeurs?
 Ouders die geïnteresseerd zijn in duurzaam gebruik van kleding en schoenen, en in het bijzonder voor mensen die leven van een minimum inkomen. 
In verband met de coronamaatregelen mogen er maximaal 8 personen tegelijk naar binnen. Je wordt daarom gevraagd zoveel mogelijk alleen te komen. Bij het uitzoeken wordt een bonnensysteem gehanteerd voor eerlijke verdeling van de kleding. Dit wordt ter plaatse uitgelegd.

Bijdragen

In het jaarthema ‘Verbonden met de schepping’ van de Rehobothkerk is veel aandacht gegaan naar het vele consumeren in onze maatschappij, de ongelijke verdeling en hoe we duurzamer kunnen leven. Door goede kleding niet weg te gooien, geef je het een tweede leven en daar dragen we met de Weggeefbeurs graag actief aan bij. Ook bijdragen?
 Kinderkleding en -schoenen kunnen op zaterdag 19 juni tussen 10:00 en 12:00 nog worden afgeleverd in de Rehobothkerk. Voor vragen en/of meer informatie kan men contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.