'Ik weet dat Ermelo aan me denkt!'

ERMELO – Enkele weken geleden kreeg de Ermelose Cock Andreae een Koninklijke Onderscheiding. Wat was hij er verguld mee en trots op. En terecht, want wat heeft hij veel gedaan voor de Ermelose samenleving. Deze week kreeg hij echter het vreselijke bericht dat hij ongeneeslijk ziek is. Cock Andreae ligt momenteel in ziekenhuis St. Jansdal.

Vanmorgen hebben we contact gehad met onze fritoloog. Het is een spannende tijd voor hem. Vanwege coronamaatregelen mag er helaas slechts één bezoeker per dag komen. ,,Ik weet dat Ermelo aan me denkt,” zei Cock Andreae door de telefoon. Nu zou het mooi zijn als dit ook zichtbaar wordt met kaartjes. Daarom deze oproep om kaartjes te sturen naar Cock: ziekenhuis St Jansdal, postbus 138, 3840 AC Harderwijk, kamer 212 oost.

Update

Inmiddels stromen de kaartjes binnen en dat sterkt Cock Andreae. Op dinsdag 22 juni wordt hij geopereerd. Een pin in zijn heup moet de pijn verminderen. ,,Ik voel me gedragen door God en door Ermelo," zegt hij. Het is een onzekere tijd, maar alle berichtjes, WhatsAppjes en de enorme hoeveelheid kaarten doet hem goed.