Doel is gastvrijheid verhogen

ERMELO/ REGIO - De VVV's van Elburg, Ermelo, Nunspeet en Putten hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend en gaan een samenwerking aan onder de werknaam VVV Randmeren Veluwe. De kantoren houden hun eigen naam op de gevel.

Het gaat met name om een gezamenlijke VVV Licentie. Daarnaast zullen de verschillende vestigingen elkaar op diverse vlakken inspireren en versterken met als gezamenlijk doel de regio promoten en het toeristisch product aantrekkelijker maken. Alle VVV-vestigingen blijven een eigen organisatie met een unieke eigen identiteit, eigen bestuur en bedrijfsvoering.

Kortere lijnen

Alle activiteiten die uit deze samenwerking ontstaan hebben als doel de gastvrijheid in de regio Randmeren en de Veluwe te verhogen, het toeristisch product in de regio aantrekkelijker te maken en de regio als vakantiebestemming te promoten. Gezamenlijk kunnen de VVV-vestigingen van Putten, Ermelo, Nunspeet en Elburg sneller opereren vanwege de kortere lijnen met elkaar. Zo ontwikkelen de kantoren nieuwe, gemeentegrens overschrijdende, toeristische producten zoals fiets- en wandelroutes, werken we samen bij het ontwikkelen en inkopen van winkelproducten, volgen we samen opleidingen, trainingen en workshops en bieden we deze ook gezamenlijk aan voor leden en partners. Zo besparen we niet alleen op de kosten maar leren we elkaar steeds beter kennen en kunnen we het gebied beter promoten.