Jubileumjaar vol festiviteiten

ERMELO - In 2022 bestaat Ermelo 50 jaar als zelfstandige gemeente. Dit gouden jubileum wordt gevierd samen met inwoners, ondernemers, verenigingen en organisaties. Tijdens het hele jubileumjaar is er aandacht voor ‘50 jaar Ermelo zelfstandig’. Inwoners kunnen ook zelf activiteiten voorstellen en organiseren.
Wie ideeën heeft over hoe we ‘50 jaar Ermelo zelfstandig’ kunnen vieren, kunnen ideeën, plannen sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wilt u zelf iets organiseren en heeft u hierbij wat financiële hulp nodig? Dan kan men hiervoor subsidie aanvragen. Het subsidiebedrag is maximaal € 2.000,00 per activiteit/plan. In totaal is er € 20.000,00 subsidie beschikbaar.

Kijk hier voor meer informatie en voor het aanvragen van de subsidie. Natuurlijk hoopt iedereen dat de beperkingen door corona in 2022 voorbij zijn. Maar de kans is groot dat er volgend jaar ook nog maatregelen gelden. De gemeente Ermelo bekijkt zorgvuldig wat wel en niet kan. Alle activiteiten zijn natuurlijk onder voorbehoud van coronamaatregelen.