34 Ermelose organisaties zien spaarpot gevuld worden

ERMELO - Vertegenwoordigers van sportverenigingen en andere Ermelose organisaties zaten woensdagavond op het puntje van hun stoel tijdens de avond van de Rabobank. Directeur Arthur Woensdregt van Rabobank Randmeren heette iedereen hartelijk welkom in de Heerlickheid van Ermelo. Hij blikte terug op 125 jaar Rabobank en deelde uiteindelijk ook de cheques uit van Rabobank Clubsupport.

Tijdens deze avond kregen de clubs en verenigingen uit de regio te horen welk bedrag ze hebben opgehaald met de campagne waarvoor Rabobank leden konden stemmen. Bij Rabobank Randmeren hebben 3.827 leden gestemd, 207 clubs meegedaan en is er een bedrag van in totaal € 125.000,- uitgekeerd. In Ermelo mochten 34 verenigingen en stichtingen een cheque in ontvangst nemen.

Mark Tuitert

Het werd een bijzondere avond, mede dankzij het inspirerende verhaal van topsporter Mark Tuitert. Hij wist met zijn gepassioneerde verhaal over dromen en over sterker worden door tegenslagen het publiek te boeien. Tuitert stelde dat juist tegenslagen en onzekerheden om te buigen zijn tot een drijvende kracht. Natuurlijk stond hij stil bij zijn Olympische momenten, maar hij vertelde vooral over de lessen die hij leerde op weg naar de gouden medaille.