Wordt De Zaak van Ermelo de meest sociale werkgever?

ERMELO - Op donderdag 9 november wordt er voor de derde keer het Sociaal Ondernemen Werkt-event georganiseerd. Tijdens dit event worden de awards uitgereikt aan sociaal ondernemers uit de arbeidsmarktregio Stedendriehoek & Noordwest-Veluwe. Er zijn awards te winnen in drie categorieën: De meest sociale starter, De meest sociale werkgever en De meest inspirerende sociale werkgever.

Er is gezocht naar de meest sociaal ondernemer, mensen die bijvoorbeeld medewerkers in dienst hebben vanuit een UWV- of participatiewet of mensen met een Beschut Werk of SW indicatie. Maar ook statushouders en leerlingen vanuit het VSO/Praktijkonderwijs vallen in de doelgroep. In Ermelo maakt De Zaak van Ermelo kans op de award van meest sociale werkgever. SociaalPlus is genomineerd voor de meest inspirerende sociale werkgever. SociaalPlus is dé specialist in Klantcontact en creëert werkgelegenheid voor mensen voor wie het op dit moment niet vanzelfsprekend is om een betaalde baan te hebben.

Stemmen

Iedereen kan stemmen op zijn of haar favoriete ondernemer via www.sow-event.nl/stemmen. Het Sociaal Ondernemen Werkt-event wordt georganiseerd door netwerkorganisatie FactorWerk. FactorWerk wil hiermee sociaal ondernemende werkgevers uit de regio Stedendriehoek & Noordwest Veluwe in de spotlights zetten. De awards benadrukken het belang dat iedereen een kans verdient om mee te doen op de arbeidsmarkt.