Nieuw concept en nieuw logo

ERMELO - Vrijdag ondertekende directeur Welzijn Ermelo Mathilde Stam het huurcontract van het winkelpand aan de dr. Holtropstraat. Vanaf 2 januari wordt dit de locatie van de Kledingbank. Ook vond de sleuteloverdracht plaats tussen verhuurder Danny Dekker en het bestuur van Stichting De Beurs Ermelo.

De komende weken zal de Kledingbank het voormalige ING-gebouw verlaten. De organisatie verhuist dan naar de dr. Holtropstraat 106, waar voorheen modehuis Van Dijk & De Rooij was gevestigd. De Ermelose Kledingbank is de afgelopen jaren met regelmaat verhuisd. De nieuwe locatie kan men voor meerdere jaren huren. De Kledingbank is een voorziening voor mensen met een minimum inkomen. Een aantal jaren vond men huisvesting in een leegstaand schoolgebouw aan de Cronjéstraat, daarna verhuisd het naar de voormalige ING-bank. In het nieuwe pand hoopt men weer jaren vooruit te kunnen. Er wordt in samenwerking met verschillende partijen en Welzijn Ermelo gewerkt aan een nieuw concept onder een nieuwe naam en logo. Partijen willen de kledingbank, de inlopen en financiële diensten van Welzijn Ermelo in samenwerking met het Diaconaal Platform Ermelo en ondernemers nog beter met elkaar verbinden.

Opening

De officiële opening van het nieuwe pand en de bekendmaking van het nieuwe logo, vinden plaats op 2 januari 2024 van 16.00 uur – 18.00 uur aan de dr. Holtropstraat 106. Alle samenwerkingspartners, relaties en buurtbewoners zijn daarbij van harte welkom. En natuurlijk ook om dan een kijkje te kunnen nemen in het prachtige, nieuwe pand. Belangstellenden kunnen zich tot 31 december opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via telefoonnummer 0341-567000.