Ermelo promoten in speciaal ErmeloBuitenleven shirt

Ermelo – VVV Ermelo wil tijdens de Nijmeegse Vierdaagse Ermelo promoten. Om ook de inwoners van Ermelo een actieve rol te laten spelen bij de promotie is het plan ontstaan dat de Ermelose deelnemers aan deze vierdaagse in een speciaal ErmeloBuitenleven-shirt kunnen lopen.

Ronnie Regeling, manager VVV: ,,We hoorden van de gemeente dat er een flink aantal Ermeloërs aan de vierdaagse meelopen. Ook burgemeester André Baars is een frevent deelnemer. Hij heeft immers al 25 keer in Nijmegen gelopen. Daar wilden we wat mee doen. Op het shirt komt het logo van ErmeloBuitenleven.’’ Op maandag 15 juni is er een bijeenkomst in De Dialoog waarbij VVV Ermelo de plannen mondeling wil toelichten. Deze informatiebijeenkomst begint om 19.00 uur. Er zullen waarschijnlijk zo’n zeventig lopers uit Ermelo aan de Vierdaagse deelnemen. De VVV roept daarom de Ermeloërs op die meelopen om zich te melden bij VVV Ermelo of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ermelo Promotie

Sinds dit jaar verzorgt VVV Ermelo de promotie van Ermelo middels het initiatief Ermelo Buitenleven. Het doel is om gezamenlijk en eenduidig uit te dragen waarom toeristen naar Ermelo moet komen. Er zijn al mooie voorbeelden waarbij ondernemers samenwerken om Ermelo, als onderdeel van de Veluwe, verder op de kaart te zetten. Het Ermelo’s Gelukskoekje, de PuurErmelo Markt, de Vier Veluwe fietsroute en een Hotspots inspiratie flyer zijn enkele voorbeelden. Komende zomer zal het online platform ermelobuitenleven.nl worden gepresenteerd.