Een nacht om eens wakker te liggen

ERMELO - De werkgroep Passie voor Pasen daagt tieners en jongeren in Ermelo uit om deel te nemen aan de Passion Challenge, een totaal vernieuwde Paasnachtwake die dwars door Ermelo voert. Dit initiatief vanuit het jeugdwerk van de Gereformeerde en Hervormde kerk vindt plaats in de nacht van 26 op 27 maart, de nacht voor Pasen.

Het programma is uitdagend, vormend en inspirerend. De organisatoren hopen hiermee een bijdrage te leveren aan hun persoonlijke ontwikkeling en hun bewustzijn van de waarde van het verhaal van Pasen voor het dagelijks leven. ,,De Passion Challenge wordt een nacht om eens goed van wakker te liggen," zegt ds. Sjaak Teuwissen. ,,Er komen een Pasen Live, creatieve workshops, verdiepende gesprekken, outdoor programma en inspirerende vieringen."

Eigentijds

Op zaterdagavond 26 maart start ‘Pasen Live’, een indringende theaterversie waarin de laatste dagen van het leven van Jezus op eigentijdse wijze verbeeld worden. Als het doek valt, komt het verhaal tot leven. ‘Het lijdensverhaal kwam dichtbij het publiek’ was één van de reacties na afloop van een van de concerten. Door middel van popmuziek en eigentijdse christelijke nummers een zo groot mogelijk publiek bereiken. Deze productie wordt uitgevoerd door een bevlogen enthousiaste cast met live band. Onder de zangers en musici bevinden zich enthousiaste jonge mensen uit o.a. Ermelo en Harderwijk die vol overtuiging op deze manier het evangelie willen uitdragen. Pasen Live hoopt met deze voorstelling mensen te raken en een eigentijdse boodschap mee te geven. De voorstelling staat open voor iedereen. Het begint om 20.00 uur in sporthal het Keerpunt op ’s Heeren Loo. Toegangskaarten zijn te bestellen via http://www.cbproducties.nl of bij Evita, christelijk boekwinkel in Ermelo. Jongeren die deelnemen aan de Passion Challenge kunnen gratis naar binnen. Na deze voorstelling gaan deze jongeren verder met het programma van de Passion Challenge. Voor meer informatie is er de facebook pagina Passion Challenge.