Opruimactie zorgt voor ruimte in de fietsenstalling

ERMELO - Vrijdag 10 november zijn 31 fietsen met een label verwijderd. In de fietsenstalling van het station in Ermelo mogen fietsen 28 dagen onafgebroken gestald worden. Veel fietsen staan hier langer dan de toegestane termijn, met als gevolg dat reizigers die hun fiets in de stalling willen zetten nauwelijks meer een plekje kunnen vinden.

Doordat er onvoldoende ruimte is in de fietsenstalling worden fietsen ook buiten de stalling en rondom het stations geparkeerd. Vorige maand hebben alle fietsen in de stalling en in de omgeving van de fietsenstalling een label gekregen. Met dit label kunnen medewerkers van de gemeente eenvoudig zien of een fiets langer dan 28 dagen in de stalling staat. Met de opruimactie is er weer plek gekomen in de stalling.

Fiets weg?

Op www.ermelo.nl/fiets kan men zien welke fietsen tijdens deze actie verwijderd zijn. Eigenaren kunnen hun fiets ophalen tegen contante betaling (pinnen is niet mogelijk) bij Proson, ingang Technische Dienst aan de Paul Krugerweg 43. Neem wel een legitimatiebewijs en een passende fietssleutel mee. Proson is geopend van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 tot 12.00 uur.