Waardevol-lintje voor inzet op één van de tien thema’s

ERMELO - Zaterdag 17 maart zijn er door kandidaten van de ChristenUnie Ermelo lintjes uitgereikt aan acht personen, die veel betekenen voor de gemeente Ermelo en haar inwoners.

De ChristenUnie vindt ieder mens waardevol. De zogenaamde ‘Waardevol’-lintjes werden opgespeld bij acht mensen, die – vaak namens een organisatie – zich inzetten op één van de tien thema’s van het programma van de lokale ChristenUnie. Zij staan symbool voor alle Ermeloërs. In de aanloop naar de verkiezingen constateerde het team van deze partij dat het in de samenleving van Ermelo als heel gewoon wordt gezien om naar elkaar te zien. Om respect te tonen voor alle inzet zijn zaterdag personen in het zonnetje gezet, die weinig vragen om aandacht, maar die wel anderen inspireren.

Samen

De ‘Waardevol’-lintjes werden opgespeld door zes kandidaten van de ChristenUnie Ermelo en dankbaar in ontvangst genomen door: Gert Schuurman van het NMP (thema ruimte/natuur), Marco van Donkersgoed van de buurtvereniging Horst&Telgt (burgerinitiatief), Odéje Aardema van de Verloskundige Praktijk Ermelo (jeugd&gezin), Herman Bolhuis van Samenwerkend Ermelo (werk&inkomen), Jos Jongeling van de folkband Daily Folk (kunst&cultuur), Arie Paauwe van FC Horst (sport&bewegen), Heerco Walinga van Riemer&Walinga Boekverkoopers (economie), Nico van Harten van de ENFB en Veluwe Energie (mobiliteit en energie&klimaat). Na hun verlofperiode zullen ook Hein van Klooster van Stichting Present (zorg) en wijkagent Jelle van Heerikhuize (veiligheid) een ‘Waardevol’-lintje ontvangen van ChristenUnie Ermelo. Stuk voor stuk gaven deze mensen aan dat ze van harte samen met anderen gestalte geven aan ‘hun’ waardevolle thema. De ChristenUnie hoopt dan ook op wederzijds vertrouwen en een constructieve en prettige samenwerking tussen politiek en de vertegenwoordigde organisaties.