Open Dag Watersportvereniging Ermelo groot succes

Op zaterdag 25 augustus organiseerde Watersportvereniging Ermelo een open dag, speciaal voor kinderen. Hoewel veel regen werd voorspeld, was het in de haven van Strand Horst de hele dag (bijna) droog.

Zo’n dertig kinderen hebben onder leiding van ervaren instructrices kennis gemaakt met het zeilen in een Optimist, een jeugdzeilbootje. Het enthousiasme onder de kinderen was groot; alle kinderen kwamen met een grote glimlach weer terug op de steiger. ,,Al met al is deze dag een groot succes geworden," vertelt organisator Wim Soet.

Belangstelling

De Watersportvereniging Ermelo wil graag meer activiteiten voor kinderen organiseren en men onderzoekt de mogelijkheid om zeilinstructie te gaan geven aan kinderen tot een jaar of 13. Vooralsnog wordt gedacht aan ca. 10 avonden per seizoen (mei – september), waarop aan kinderen de beginselen van het zeilen wordt bijgebracht. Belangstellenden kunnen contact opnemen met de Watersportvereniging Ermelo. www.wsvermelo.info of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.