Larissa van der Haar organiseert coachings event voor vrouwen

ERMELO - De 32-jarige Larissa van der Haar uit Ermelo helpt dromen uitkomen. Afgelopen jaar reisde ze met haar gezin door Sri Lanka, haar geboorteland, en India. Daar hielp ze bij de ontwikkeling van vrouwenopvang Heavena, trainde de medewerkers en wist uiteindelijk ook de vrouwen in de opvang te inspireren om doelen te bereiken. ,,Tools die je overal kunt inzetten,” legt de jonge ondernemer uit. Aanstaande zaterdag organiseert ze voor het eerst een coachingsevent voor vrouwen in Nederland.

,,In Sri Lanka heb ik doorbraken gezien, vrouwen die zichzelf hebben ontdekt en dromen wisten te realiseren. Dat wil ik ook in Nederland. ,,We leren vrouwen hoe ze stappen kunnen zetten en dromen helder krijgen.” Van der Haar heeft een team om zich heen. Samen met Gertine Oldeman (Visie coach) en Manon Joosse (Visie coach en Office manager) vormt ze ‘Reveal your Dreams’. Dit bedrijf is dus ontstaan door de enorme honger die de Ermelose ondernemer zag bij vrouwen, met betrekking tot ‘dromen’ en ‘in je kracht komen te staan’. Met een aantal handige tools krijgen vrouwen meer grip op hun leven.

De beste versie van jezelf

,,Wij geloven dat als we datgene gaan doen waar onze kracht ligt, we een enorme positieve invloed zullen hebben in de wereld. Ofwel als je de beste versie van jezelf bent, ben je ook de grootste zegen voor een ander,” vertelt Larissa van der Haar. Tijdens het event zal ook zakenvrouw Eelkje Leeman, de eerste vrouwelijke directeur van Trekpleister een inspirerende speech houden. Ook zijn er diverse workshops. ,,En dromen mag,” zegt Van der Haar lachend. Zelf koestert ze samen met haar man nog een grote droom. ,,Het mooiste zou zijn als we een landgoed hebben dat we kunnen gebruiken voor meerdere doeleinden. We zouden daar graag mensen in nood willen helpen.” Larissa en Wouter van der Haar willen met goed ondernemerschap ook werkgelegenheid creëren. ,,Voor ons is geld niet belangrijk, maar je hebt wel geld nodig om dingen te doen!” Wie het eerste Reveal Your Dreams event in Amersfoort wil meemaken, kan hier kaarten bestellen. Doe ook de snelle check!