Organisaties kunnen matches vervullen 

ERMELO - Op dinsdag 15 januari 2019 wordt de derde Ermelose Beursvloer georganiseerd. Welzijn Ermelo, initiatiefnemer hiervan, houdt een sprankelend en spraakmakend evenement waarbij handel centraal staat, met als doel de kwaliteit van het maatschappelijke leven een boost te geven. Beursvloer Ermelo vindt plaats in het Chr. College Groevenbeek. Tussen 18.00 en 20.00 uur handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar.

Op een Beursvloer worden maatschappelijke behoeften verhandeld: vraag en aanbod van vrijwilligerswerk in de meest brede zin. Bedrijven, lokale overheden, serviceclubs, scholen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties ontmoeten elkaar in een informele en dynamische sfeer. Doel van een Beursvloer is om matches tot stand te brengen. Vrijwilligers- of maatschappelijke organisaties vragen niet om geld maar om kennis, toegang tot netwerken, materiaal, faciliteiten en creativiteit. Of gewoon handen om het één en ander voor elkaar te krijgen. Uiteraard stellen zij hier iets tegenover. Bedrijven hoeven hun financiële middelen niet aan te spreken, maar maken juist gebruik van andere mogelijkheden om iets voor hun directe samenleving te betekenen.

Inspirerende voorbeelden 

Het afgelopen jaar maakte museum Het Pakhuis een deal met installatiebedrijf Oosterhoff Poolen om te helpen bij een duurzaamheidsproject van de Julianaschool. Ook werd er een match gemaakt voor een strategisch advies voor doelgroep bereik van het financieel café in Harderwijk en Ermelo. Dit was een match tussen Lead Logic, Humanitas NW Veluwe en Welzijn Ermelo.

Meer informatie

Stichtingen of verenigingen hebben soms onvervulde wensen of behoeftes. Bedrijven kunnen hierbij te hulp schieten. En vaak blijkt ook dat een wederdienst mogelijk is. Dat is de formule van de Beursvloer. Bedrijven en maatschappelijke organisaties die hierin willen participeren, kunnen zich aanmelden bij Hanneke Starre van Welzijn Ermelo, telefoon 0341-551678 of email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijven
www.beursvloerermelo.nl