'We zijn blij met dit mooie gebaar' 

ERMELO – De organisatie van de Veluwse TrailRun heeft vanuit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds een subsidie gekregen. Deze bijdrage is bedoeld om de eerste editie van de Veluwse TrailRun een extra impuls te geven om de aanloopkosten van ontwerp en communicatie mogelijk te maken.

Organisator Gerard Peek: ,,We zijn als organisatie van de Veluwse TrailRun blij met dit mooie gebaar. Het geeft aan dat het Stimuleringsfonds de Veluwse TrailRun als initiatief erkent in het leveren van een bijdrage aan het welzijn van Ermelo." Rabobank Randmeren kent een Stimuleringsfonds waaruit zij jaarlijks lokale initiatieven in Ermelo, Harderwijk, Putten, Nijkerk en Bunschoten ondersteunen. Een voorwaarde voor deze subsidie is dat de initiatieven zowel welzijn en welvaart in de genoemde plaatsen versterken.

Kosten

De organisatie werkt aan de Veluwse TrailRun zonder winstoogmerk. ,,De gemaakte kosten voor de Veluwse TrailRun worden volledig gedekt uit inschrijving van deelnemers en sponsoring van veelal lokale bedrijven en instellingen," aldus Peek. ,,De kosten om naamsbekendheid te generen voor de Veluwse TrailRun zijn kosten die voor de baten uitlopen. Om die reden is de organisatie dan ook blij met deze bijdrage uit het Rabobank Randmeren Stimuleringsfonds." Inschrijven voor een onderdeel kan via www.veluwsetrailrun.nl. Er is een maximaal limiet aan deelnemers voor de Veluwse TrailRun.