Foodtruckfestijn honkvast op Ermelose evenementenagenda

ERMELO - Niet meer weg te denken is het foodtruckfeest op 't Weitje. Ook ditmaal wist Ermelo en omgeving de festivallocatie van Eat N Beat te vinden. Waar het 's middags vooral de place-to-be was voor gezinnen met kinderen, was het 's avonds tijd voor dansliefhebbers en werden er zomerse drankjes genuttigd. De organisatie had het dik voor elkaar.

Dat bleek ook tijdens de geluidsmetingen en de controle van de voedsel- en waren autoriteit (NVWA). ,,Alles is prima verlopen," vertelt Bert Onderweegs na afloop. ,,Er waren superveel kinderen in de Kidscorner en die konden zich daar prima vermaken." De verschillende eet- en drinkgelegenheden, keukens op wielen, die neergestreken waren rond de muziektent op ’t Weitje deden goede zaken. ,,Het was alleen even spannend rond 20.00 uur met de onweersbui die overtrok." Vorig jaar kampte de organisatie met flinke regenbuien, maar dit jaar was het tropisch warm. ,,We kregen even de zijkant van de storing over ons heen wat wel weer zorgde voor regen, maar gelukkig niet zoals vorig jaar."  

Positief verrast

Onderweegs organiseert dit feest samen met Rik Dijkema en tal van vrijwilligers. Het team heeft de afgelopen maanden weer gezocht naar een variatie in beleving, voor elk wat wils. Eat N Beat is dan ook ieder jaar weer anders. Het publiek was dan ook dit jaar weer positief verrast. Er bestaat dan ook geen twijfel: Eat N Beat zit honkvast op de evenementenagenda. ,,Het is een afsluiting van de zomervakantie," aldus Onderweegs. ,,Gezellig samen genieten van lekkere muziek en heerlijke gerechtjes." De organisatoren moeten nog even bijkomen van dit weekend, maar er wordt alweer stilletjes nagedacht over de programmering voor 2020.