Ergotherapeut en fysiotherapeut bij Alzheimer Café

ERMELO – Tijdens het Alzheimer Café van donderdag 7 november is het thema Bewegen en Dementie. Gastsprekers zijn ergotherapeut Marieke van Beek en een fysiotherapeut van Fysiotherapie Hokkeling&Huibers. 

De sprekers zullen tijdens het Alzheimer Café spreken over Bewgen bij Dementie en zullen daarover ook vragen beantwoorden. Want, op welke manier en met welke middelen kun je bewegen stimuleren? Daarnaast worden er ooknog praktische adviezen gegeven voor in het dagelijkse leven. Immers door te bewegen krijg je kracht, het helpt bij de coördinatie en balans. Maar door te bewegen eet en slaapt men ook beter. Van de sprekers leert men veel, maar in een Alzheimer Café hoortmen ook ervaringen en tips van anderen. Bezoek daarom vrijblijvend een keer een Alzheimer Café. Het Alzheimer Café nodigt iedereen van harte uit deze avond bij te wonen.

Café

Het Alzheimer Café is een trefpunt voor mensen met dementie, hun naasten en belangstellenden. Elke maand kunnen bezoekers in alle openheid met elkaar praten over een leven met dementie onder leiding van een deskundige gespreksleider. Alzheimer Café Ermelo wordtiedere eerste donderdag van de maand gehouden in De Baanveger, IJsbaanweg 45. Het programma begint om 19.30 uur en eindigt rond 21.00 uur. De zaal is om 19.00 uur open. Voor meer informatie kunt u terecht bij: Greetje Smid tel: 0341-354461 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.