Stempelkaarten zijn niet aan te slepen

ERMELO - Zaterdag deelt Pauwer voor 3.500,- euro aan prijzen uit. Op het Pauwenplein kunnen de volle stempelkaarten worden ingezet op vijftien prijzen. Zo kan men een Quooker (Van der Velden Keukens) winnen, worden er rijlessen (Van Buuren) verloot en maakt men kans op Oudejaarsloten.

Zomaar een greep uit het prijzenaanbod. Ook zijn er waardebonnen voor de kapper en een lingeriebon van Annalien. Maar er gaat ook een retro magnetron uit en kan men kiezen voor een koffiemachine (TechnoVision) inclusief bonen. Pauwer organiseert deze decemberactie samen met de lokale ondernemers voor de tweede keer.

IJssculpturen

Vanaf 16 november kunnen klanten bij vijftig Ermelose ondernemers een stempel krijgen bij besteding vanaf tien euro. Een volle stempelkaart wordt een lot. ,,Er zijn nu bijna 20.000 kaarten in omloop," vertelt medeorganisator Bert Onderweegs. Op Facebook heeft hij de afgelopen periode de prijzen bekend gemaakt. ,,Er doen dit jaar meer winkeliers aan mee en de kaarten zijn niet aan te slepen!" Zaterdag staat de organisatie op het Pauwenplein tijdens de Kerstmarkt. Daar zijn ook diverse oud-Hollandse spelen om de kinderen te vermaken en komt er een kunstenaar ijssculpturen maken. Ook zijn er een grote snowglobe een levende kerststal. De Kerstmarkt is van 10 tot 17 uur.