Aanschaf schommel mede mogelijk gemaakt door Stimuleringsfonds

ERMELO - ,,Er zijn al heel wat feestjes geweest," meldde schooldirecteur van de Prins Willem Alexanderschool, Christie van Seventer vanmorgen. ,,Maar nu is ook het schoolplein klaar." Het schoolplein, dat een stoer en groen imago heeft gekregen is er niet alleen voor de leerlingen, buiten de schooltijden kan ook de buurt er gebruik van maken.

,,We zien dat voetballen nu ook niet zo populair meer is," aldus Seventer. ,,Er is op het nieuwe schoolplein zoveel anders te ontdekken." Volgens haar wordt er ook minder ruzie gemaakt. Ze hoopt dat ook andere gebruikers van het plein er zorgvuldig mee om zullen gaan en er vooral plezier beleven. Begin van dit schooljaar namen de leerlingen het schoolgebouw al in gebruik, nu is ook het plein klaar. Dat werd vanmorgen officieel geopend door burgemeester André Baars die daar natuurlijk assistentie van twee kinderen bij kreeg.

Cheque Rabobank Stimuleringsfonds 

Erik Groeneveld, locatiedirecteur van de Rabobank kwam vanmorgen nog een cheque aanbieden. De waarde 3000,-, beschikbaar gesteld door het Stimuleringsfonds, is inmiddels al gebruikt voor de aanschaf van een zogenaamde 'nest'-schommel. Groeneveld ging daarom graag met de schooldirecteur even op de schommel. Maar daarna was het hele speelterrein voor de kinderen.